Nails

Acryl nagels

Uw eigen natuurlijke nagels kunnen worden verstevigd door een laagje acryl, of uw nagels kunnen worden verlengd met acryl door middel van een tip of een sjabloon. De acryl wordt hard in enkele seconden. U hoeft niet met uw hand onder een UV lamp. De acrylnagels worden in vorm gevijld en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, naturel, french of gelakt.

Nails

Nail art
Onze nail art is puur handwerk. Nail art is de finishing touch van uw kunstnagels of uw eigen nagels en geven een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Voor het design van de nail art kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden of wij kunnen in overleg met u kiezen voor een geheel nieuw design. Dus heeft u een feestje, bruiloft, voor de feestdagen of wilt u gewoon een professionele look, neem dan een nail art.
Nails

Acrylnagels verwijderen
Is geen probleem mits u ze vakkundig laat verwijderen, zonder dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigen.

Geen infectie
Ter voorkoming van infectie zorgen wij voor een optimale werkomgeving, waarbij iedere klant zijn eigen steriele nagelset heeft. Alleen op deze wijze kunnen wij voorkomen dat u schimmelnagels of een andere infectie krijgt.