Behandelingen

Skeyndor Gezichtsbehandelingen
Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan behandelingen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij stemmen een behandeling altijd persoonlijk af op de behoefte van uw huid. Uiteraard in combinatie met uw eigen wensen.

Basic Treatment 60min.
Met deze behandeling maakt u kennis met de producten van Skeyndor. Uw huid wordt zacht, schoon, en ziet er weer stralend uit.

Basic Treatment + Massage 80min.
Met als extra een decolleté, hals en gezichtsmassage.

Algy Q10 Treatment 90min.
Co-enzym Q10 beschermt tegen inwerking van de vrije radicalen en reguleert het zuurstof gehalte in de huid. Dit zorgt voor een intensieve werking in de diepte en verbetert zo de celademhaling en het vochtniveau van de huid.

Behandelingen

Collageen Treatment 90min.
Bij deze heerlijke behandeling, vullen we de tekorten van uw huid weer aan. Het collageengehalte in de huid wordt opgehoogd. Na de behandeling zullen rimpels tot wel 75% verminderd zijn. Ook de spanning van de huid is verhoogd en het resultaat blijft 5 tot 7 dagen zichtbaar.

Power Hyaluronic Treatment 90min.
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Global Lift Treatment 90min.
Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.
Behandelingen

Corrective Treatment 75 min.
Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Eternal Treatment 90min.
De unieke appel stamcel heeft een herstellende werking, voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen. Met de Eternal-lijn heeft Skeyndor in 2008 een prijs gewonnen voor het meest innovatieve actieve ingrediënt.

Eye Treatment
Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren verbeterd. Het verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect. Tevens is deze oogbehandeling te combineren met alle gezichtsbehandelingen.